13 dagar kvar till istiden..!!


13 dagar kvar tills vi kliver på planet i Oslo, stiger av några timmar norrut och intar våran nya lägenhet i Kirkenes! =)
Äntligen något vettigt att göra, äntligen tjäna pengar och äntligen fortsätter resan!!

Imorgon bär det av först till Ullared och sedan till Borås för att köpa varma kläder och skor, det ska blir roligt! Och annorlunda. Garderoben är mest fylld med sommarkläder och i skohyllan är det mest ballerina och pumps. Just därför kommer den här resan bli ett heeelt nytt äventyr! =D
Har redan köpt en mössa och två par raggsockar, kunde inte låta bli när jag gick igenom Borås höstmarknad.. börjar ju längta! Härligt är också att vi har fått veta att det finns gott om skidspår, skidbackar och en skridskobana precis under stället där vi ska bo. Så skridskorna ska ner i resväskan men skidor och snowboard blir nog lite för mycket att ta med.. det ordnar sig alltid. Lägenheten vi ska bo i är tydligen på 80 kvadratmeter.. jisses.. sprida ut oss kan vi iaf göra!

Här hemma går jag mest och trampar just nu... sitter på msn som jag nyligen inte hade loggat in på på hur länge som helst i princip.. nu är jag nästan inloggad jämt känns det som. Idag fick jag iaf tummen ur och trampade några mil på cykeln. Matilda var här och hälsade på idag med, vi bakade äppelpaj med blåbär och hallon och en kladdkaka. Äppelpajen blev helt underbart god.. när mamma kom hem och smakade snodde hon halva och åkte till sin gubbe i Borås med den =P och imorgon har jag lovat att slänga ner det sista till grannen under haha. Kladdkakan blev dessvärre mer som ett kladdbröd.. en aning torrt med andra ord.. men med lite ost på så slank det också ner haha.
Nee nu ska jag fortsätta chatta lite .. viiiiiktiga grejer! ;)

Back on track!


Då va det dags att boka nytt flyg!

Äntligen äntligen äntligen äntligen!!!


Jobb och lägenhet väntar nu på mig och Julia uppe i Kirkenes i Norge, 15 minuter från ryska gränsen!



Har vi förstått det hela rätt ska vi varva mellan ett hotell, en pizzarestaurant och en bar. Förmodligen kommer vi vara där mellan 4-6 månader. I kylan och mörkret ;) Det kommer ju vara mörkt dygnet runt där uppe över vintern! Jag som inte tål varken kyla eller mörker.. fryser ju konstant och tycker alltid att det är för mörkt! Haha.. dags att förflytta mina gränser lite! Det här kommer bli en helt ny upplevelse, varken jag eller Julia har varit längre upp än Sälen förut!
Imorgon ska vi boka flyg, den 13 oktober lämnar vi Sverige igen.. för tidigare kan vi ju inte åka =P Sverige-Portugal matchen går ju i Stockholm den 11! Den kan vi inte missa ;)
Åh.. det här kommer bli kul!! =D

______________________________________________________________________________________________


Lite kort från den tiden här emellan då jag inte varit sjuk :

    

^ Saraianes 20-årsfest, har tyvärr inte så mycket bilder från det ^



^ Tatueringen jag gjorde i Portugal ^

 
  
   
   
  
 


^ En lugn tacokväll med några av tjejerna... till att börja med ;) ^

Bilder från London


(Om det inte går att klicka upp bilderna så vänta bara tills sidan är färdigladdad så ska det fungera)