Kinna-Sthlm-Kinna-Fritsla-Kinna-Gbg-Oslo-Kirkenes


Haha jaa så såg førra helgen ut... --> Kinna-Sthlm-Kinna-Fritsla-Kinna-Gbg-Oslo-Kirkenes

Efter massa massa packande och fixande i fredags hanns det iaf med lite mys på kvællen innan helgen drog igång ordentligt. Tidigt på lørdagsmorgonen tutade tjejerna utanfør och vi åkte upp till Sthlm med full bil. Vi børjade med att køra lite vilse, springa øver vægar, hitta båthytten vi skulle sova i senare och gå till en restaurant och æta lite innan Råsunda. Vi satt i Sverigeklæder (och lite Portugal.. hur kunde jag och Julia ha kunnat låta bli? ;) ), åt och drack lite.. och målade flaggor på kinderna =). Det var hur kul som helst. Sedan åkte vi till Råsunda, blev kompisar med några poliser..
*hosthost* ;) och kollade på Sverige-Portugal matchen. Trots att det inte blev några mål tyckte jag att det var en supermatch! Æven om Portugal vægrade att byta in Nuno Gomez.. haha. Julia hade fixat oss superplatsen så vi såg allt vældigt bra! =))
Vi avslutade kvællen med att kolla in Sthlm by night ;).. det var kul om æn lite tjejtjaffs =P.
På søndagen kom vi hem runt 6-tiden.. jag packade och grejade med det sista som en galning, en trøtt en.. och tog en sista vænda till Fritsla, lade in en låt jag ville ha med mig på Mp3:n och sade hejdå till far min. Sista timman spenderade jag nere hos Daniel och sedan bar av det av.. mot Gbg.. haha.

Klockan 2 på natten gick bussen till Oslo från Nils Erikssons-terminalen. Det blev inte mycket sømn på en fullsatt buss men det gjorde inte så mycket.. nær vi kom fram tog vi flygtåget till flygplatsen dær jag.. återigen (nær ska jag læra mig =P) fick packa ur lite tunga saker ur resvæskan før att slippa betala før øvervikt och gojs.  Mammas gømda schampoo-flaska gjorde inte vikten på væskan bættre heller ;).
Brandlarmet gick inne på flygplatsen.. fast det fattade inte vi.. vilket klent ljud? =S.. så vi kom sist ut dærifrån. Vi stod ute i kylan och væntade allihop.. det var rætt knøkat på gatan dær ute hehe. Men det tog inte så lång tid innan vi fick komma in igen.. dæremot gjorde det att vi næstan missade flyget... på sprang in på sista utropet av "Sandra Johansson och Julia Bjørk".. ajdå.

Væl framme i Kirkenes fick vi iaf ett toppenmøtande.. chefen och ægaren till Ritz (dær vi jobbar) hæmtade oss, kørde oss till Ritz dær vi fick ægg/bacon-frallor från konditoriet och småpratade lite innan de læmnade av oss på ett av hotellen hær  (och lov att gå ner och æta pizza gratis på kvællen). Våran lgnhet var inte riktigt færdig.. den var næmligen inte møblerad som hyresværden hade lovat att det skulle vara..=S. Efter en hærlig natts sømn fick vi en rundvisning på Ritz (det ær fyra våningar.. bageri, konditori, pizzarestaurant/bar och diskotek) och børja gøra iordning i lægenheten. Nu hade iaf sængarna kommit och på kvællen kom kylskåpet. Vi børjade jobba først på onsdagen och det gick jættebra. Det svåraste ær kassan som ær rætt gammal.. och det enklaste ær att gøra pizza =P. Det hade jag aldrig trott.. jag gør redan utan vågen som sæger hur mycket man ska på. Nu har vi fått in spisplattor, skinnsoffor, 2 bord och TV (som inte finns ngn kabel i væggen till?=S) och lite annat.. och dessutom køpt en dvd hehe. Så nu ær lgnheten riktigt fin.. særskilt med Marilyn Monroe-tavlan vi fick låna av Ritz hehe. Lgnheten ær på två våningar och jættefin, bortsett från lite ofædriga golv å tak sådær.. men annars ær det klass på den! =)) Bilder från lgnheten å Ritz kommer lite senare =).
I fredags fick vi jobba i baren før førsta gången.. det va mycket lættare æn jag trodde! och hel kul.. !! =)) skulle absolut kunna knæcka extra som bartender senare i livet me. =)
Mænniskorna hær uppe ær toppen.. deras motto verkar vara "inga problem".. måste erkænna att folk hær ær trevligare æn hemma øverlag.. =P.

I søndags var vi på en liten rundtur hæromkring med Anton, en ryss, och Jan Egil, en norrman. Vi fick se jættefina platser i nærheten och var bara några sekunder ifrån Ryssland.. det var hæftigt =). Anton har dessutom lovat att ta oss till Murmansk i januari sen! =D=D
På kvællen åt vi lunch hos ægaren, Torild, och hennes gubbe allihop. Vi ær lixom lite som en del av familjen nu =P.
Man kænner sig sjukt hemma i varje fall.
Det enda som ær fel ær jag saknar folk dærhemma!!!.. och egentligen vill jag vara hemma i december och fira min 20årsdag.. och Daniels 21årsdag.. och jul.. och nyår.. men det ær ju då pengarna rullar in =P..

Personalfest blir det på fredag me! .. Grease-tema. .ska bli hur kul som helst! =D .. men vi har inte hunnit skaffa några vidare bra klæder till det.. lite tråkigt.. men det får bli bra ændå.. får væl fixa en egen Grease-fest ngn gång med då man hinner fixa lite hehe =).


Lite æventyr:

    <-- på ett av bergen med utsikt øver lite av Kirkenes o fjorden

 <-- sekunder ifrån Ryssland  <-- grænsen mellan Norge o Ryssland går mitt i ælven bakom skylten

    <-- militæerer håller till mycket hær uppe

 <-- utsiktsplats øver ælven o Ryssland  <-- Julia ska springa upp till slottet o rædda en inlåst prins...

 <-- vægen dit ær tuff..   <-- kryper genom trollskogen..

  <-- o inte en j*vel øppnar...

sluttt! =P

7 dagar kvar... resfeber... lr...?


Helgen var... intressant ;).. och rolig!..
Ett sista partajj på hemmaplan, för ett tag iaf, blev det i lördags. Förfest hos mig och sen... utspritt. För min del Lounge.. ca en timma haha. Kvällen hade det mesta... heta tjejer, läckra killar, återföreningar, strul, tårar, glassplitter, skumma sms och för att inte prata om wake-up call efter insomning.


   
   
   
     
   




Sen får vi inte glömma torsdagskvällen med Idol och Galenpanna hos Julia! =D

   



Jaa och nu är det fem dagar kvar tills vi åker till Sthlm. Det gäller att ha packat färdigt innan vi åker för det lär jag nog varken hinna eller orka när vi kommer hem på söndagen x antal timmar innan vi ska åka vidare.
Vi får se hur länge vi kommer stanna uppe i Kirkenes för det börjar allt dra lite magen att lämna Kinna just nu... vad sägs om ett privatflyg att flyga fram och tillbaka? Lockheed SR-71 Blackbird skulle duga. ;)



Jag vill också önska Majja ALL lycka i London dit hon åker idag för att jobba som Au Pair!