Uttråkad mitt i dramatiken


Att livet kan vara både kaotisk och uttråkande samtidigt.

Har inte skrivit på ett bra tag, till största del för att vi har dåligt med tillgång till datorer i Kirkenes.. men nu är jag hemma, på tre veckors jullov. Eller är hemma hos mina föräldrar rättare sagt.

Jul och nyår har varit lite blandat, kul att träffa många efter lång tid men också feber och ambulandsåkning.
Nyårsafton blev till en natt på akuten i Borås och jag har nästan inga minnen från kvällen igår... hade tydligen fått en jättekänning (lågt blodsocker), spytt och haft dödsångest (vilket jag brukar få vid extrema känningar).. skrämt livet ur vissa och därmed avslutat festen hemma hos mig sådär lagom till tolvslaget. Tur för de andra att Daniel hade fest en trappa ner och var välkomna där med. Well.. idag har jag mått bättre än många andra åtminstone ;).
Änglar finns ibland oss, och trots att minnet är dåligt vet jag att jag har många att tacka <3.

I Kirkenes är det kallt, mörkt , sömnlöst, och mycket jobb. Vi åker tillbaka nu på tisdag natt, tanken var att vi skulle stanna februari ut men vi vet inte.. vi trivs inte..alls. Så jag och Julia har pratat om att åka hem redan nu efter januari istället. Mina läkare vill ha en uppföljning på nyårsnatten med så skulle passa bra. Vore riktigt gott att flytta tillbaka hit till Mark, köpa nytt gymkort, försöka hitta lite ströjobb och sommarjobb fram till hösten och sedan börja läsa (naturvetenskapligt - tekniskt basår), försöka få en egen lgnhet här istället och umgås med vännerna =). Ha alla nära. Må bra. Få lite struktur på livet.
Jag säger då det, hur kasst 2009 än startade så ska det bli ett helt underbart år, jag lovar!!

Meningen med livet måste bara vara att må så bra så möjligt, det är väl det alla strävar efter?
Varken man vill ha kärlek, pengar, en båt.. you name it.. så är det väl ändå för att det gör att man MÅR BRA.