Förlovning


Skin skin som den sol du är.



Olá otra vez =)
Här är det vaarmt!! Stranden gaºr knappt att gaº paº och man är nästan tvungen att bada lite daº och daº om man ligger och solar. Man svettas allt som oftast om nätterna även om vi inte ens använder täcke (inte till annat än snuttefilt i alla fall =P) längre. Det är baºde härligt och jobbigt i ett men till största del njuter vi av värmen! Vi äter alltid ute paº balkongen och när vi är paº stranden är det helt underbart att ligga paº varsin luftmadrass och flyta runt.=)
Dock har vi inte riktigt kommit saº laºngt som vissa som strosar runt paº barerna i badkläder som ingenting...
t..ex kom en av chefens brorsor, Iván, i ett par knalloranga badbyxor häromdagen och flippflopp.. jag visste inte om jag skulle skratta eller graºta men roande var det! =) =)
Paº tal om bröderna saº har dem tydligen en hel del djur.. bl.a. sysslar dem med duvtävlingar. Dem har tydligen 400 st. kuttrande duvor hemma. Är det naºgon som kan förklara för mig hur sjutton en duvtävling gaºr till??.. Jag och Julia har funderat en hel del paº det utan att komma fram till naºgot liknande vettigt.. och dem där fyra lustigkurrarna till bröder faºr man inte mycket seriösa svar ifraºn. Hm..

Den senaste veckan har vi varit paº ett vattenland och lekt, jag, Julia, Carro och Andreas. Det fanns vattenbergochdalbanor och branta banor man skulle aºka paº ringar nedför.. det var jättekul! =) Vi har hunnit med en hel del faktiskt. Vi har kraschat tallrikar (här finns inga direkt haºllbara paºsar), gaºtt paº bio (alla människor dog), kollat in Gamla Stan, grillat paº stranden (elden dog saº vi gick hem och stekte och gick tillbaka =P), varit paº en marknad i Quarteria osv. osv.
Dessutom gick Caroline ner paº knä sista helgen hon och Andreas var här. Det var riktigt vackert allting och mina taºrar rann minst lika mycket som deras. Restauranten vi var paº bjöd paº champange. Grattis älskade vän!
Idag aºkte dem hem till Sverige saº nu ekar vardagsrummet, var det verkligen saº tomt där innan dem kom?

EM följer vi plikttroget och som nästan ensamma svenskar här nere hejjar vi för fullt.
Men hur kunde Sverige laºta Villa göra maºl i 92:a minuten!?!?
Nu gäller matchen mot Ryssland.. vi har slagit vad om en restaurantmiddag med David, ryssen, saº det staºr mycket paº spel =P.

  

Kommentarer
Postat av: Elizabet

Ska dom gifta sig?! Gu va roligt!!!:P:)

Postat av: julia

GOOOOOOO ZLATANNNN!!!!!!!!!!han e bast....

2008-07-23 @ 22:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback