Campiones... olé olé olé!


Olé olé olé!

 

I söndags satt vi bland massa spanjorer paº ett saºdant där "äkta" spanskt café i Sevilla och hejade. Man kände sig nästan som en av dem när Spanien vann och man blev saº glad att man inte riktigt visste vart man skulle ta vägen. Hälften av dem babblade paº med oss som om vi skulle förstaº när de pratade hur fort som helst, upphetsade över fotbollen.. resten trodde vi var tyskar och ville mest retas.. =P. Ja, det var i vilket fall en upplevelse att vara där och fira med dem. =) Sen att vi mestadels drägglade över Sergio Ramos och Julia även över Fernando Torres är en helt annan sak ;P. Vi satt och kollade paº eftersändningen laºngt in paº natten sen, eftersom det var spansk tv saº visades det ju nästan hela tiden =).

  

Tyvärr saºg vi att tivolit var stängt alla maºndagar i juni och juli.. men det gjorde inte saº mycket för vi tar det paº vägen till Madrid sen istället, man maºste ändaº aºka därigenom. Eftersom det inte fanns mycket annat att kolla paº i Sevilla saº avbokade vi nästa natt paº hotellet och gick till busstationen för att se vart vi kunde ta vägen istället. Men vi hittade ingen karta och hade bara saker med oss för en natts övernattning till saº efter maºnga om och men tog vi bussen hem till Albufeira igen.
Innan vi aºkte till Spanien köpte dessutom varsin resenalle här paº The Strip. Dem ska följa med oss runt  i världen under den här resan och faº ett band med namnet paº landet eller en stad i det fraºn varje land. Kommer bli kul att ha den sedan när man kommit hem, förhoppningsvis full med band. =)

Den senaste tiden har vi sovit ca 2-3 h per natt bara.. det är nämligen hur varmt som helst.. Har äntligen börjat vänja oss naºgorlunda nu saº inatt sov vi faktiskt en hel del.. saº känner oss som människor idag igen..!

   


Hotellet vi checkade in paº när vi kom till Sevilla (ungefär första bästa eftersom vi gick runt i 42 graders värme):

   
 


Svettiga och goa paº staionen i Sevilla:




Nattbad efter en löprunda paº kvällen (skööönt!!):

 


och saº Gi, the man.. ;P :



Kommentarer
Postat av: julia

oooh yeah..gee is definitley The MAN!!

2008-07-23 @ 22:22:37
Postat av: julia

mumsss fotbollsspelare...=P

2008-07-23 @ 22:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback