3 dagar kvar!!


Haft resfeber i många dagar nu! Klart det är spännande men också riktigt jobbigt att säga hejdå nu när man träffar alla.. "syns om ett halvår/år sådär.."  Den sista tiden nu har varit fullt upp, träffa alla och skaffa allt det sista. Få ordning på försäkringskassor, intyg, vaccin, kort och information. Vet någon förresten om något bättre sätt att ringa hem på än med rebtel.com? Det verkar vara bra i alla fall, får hoppas det fungerar.
Är orolig för hur det ska gå me insulinet, alla kanyler och glucagonsprutor på flygen... hoppas hoppas hoppas att allt går som det ska. Det är ju så hårda regler angående vassa saker och vätskor ombord nu så känns inte så väldigt tryggt. Men allt går att ordna på ett eller annat sätt, får se det så.
Ska skriva biologiprov på torsdag nu så den kursen blir färdig innan jag drar. Ska bli skönt att få gjort men det är inte helt lätt att koncentrera sig nu... vaknar flera gånger varje natt.. och ja ja är spänd! Nervös och pirrig. Men jösses vad kul det kommer att bli!!


Kommentarer
Postat av: julia

hej!!vet inte om jag kommemterar ratt...hoppas att de gar framm heh.....eee sa mycket att kommmetera for har ju typ last allt nu...men har varit en helt underbar resa...och det har ar bara borjan, vi har ju sa mycket kvar om allt blir som vi vill.Ar sa glad att jag antlihen hittade nagon som vill gora samma som jag hhihi=)...norge nasta nu da=)work, work, work....men kommer att bli suverent for de blir de alltid for oss..allt fixar sig liksom....vi har ju den oforglomliga valpen- posen och portugals egen tummen upp...da fixar sig allt...heheh....ha de bra nu i sverige nagra veckor nar vi INTE kommer att bi tillsammans, trana inte for mycket nu.. hehe..massa kramar fran din kare resekompis...

2008-07-23 @ 22:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback